Perscontainers.
Home > Afvalcontainer > Afzetcontainer > Perscontainers

Perscontainers.

PerscontainerPerscontainers zijn er in diverse soorten en maten met inhoudsmaten vanaf 3m3 tot 34m3. Perscontainers worden gebruikt wanneer er grote hoeveelheden afval vrijkomen en/of wanneer er een beperkte ruimte is voor meerdere containers.

Bij elke persbeurt wordt het afval verder verdicht, zodat meer afval past in de container. Perscontainers worden vaak gebruikt voor afvalstromen, zoals restafval, papier/karton en folie. Restafval heeft ongeveer een verdichting van 1 op 5 en papier/karton een verdichting van 1 op 4.

De kleinste zelfpersende perscontainer, ook wel miniperscontainer genoemd, is 3m3 en is erg handig om te plaatsen in parkeergarages of andere lage ruimtes. De miniperscontainer wordt meestal middels een bestelbusje geplaats en opgehaald. Deze klein container is goed voor ongeveer 27 rolcontainers van 1100 liter en neemt dus flink wat minder ruimte in beslag. Dit type perscontainer zie je o.a. veel bij grote kantoren.

Verder heb je ook de normale zelfpersende perscontainer welke verkrijgbaar zijn van 7m3 tot 25m3. Ook deze afvalcontainer is weer verkrijgbaar in diverse types, denk hierbij aan perscontainers met een kantelsysteem om een rolcontainer te kunnen ledigen in de perscontainer of alleen met inwerp luiken waarin je direct het afval kunt gooien. Dit type perscontainer zie je o.a. veel bij supermarkten, verzorgingsinstellingen, ziekenhuizen, etc.

Voor het nog grotere en zwaardere werk zijn dan nog een stationaire perscontainers. Hierbij is de persinstallatie een vast opbject wat blijft staan en heeft de afvalcontainer zelf geen pers. Deze wordt aan de persinstallatie gekoppeld. De inhoudsmaten van deze containers zijn tot 34m3. Dit type perscontainers zie je o.a. bij grote logistieke centra en grote industiële bedrijven.

Gerelateerde afvalcontainers

Afvalstromen voor perscontainers

Plaats een opdracht voor een perscontainer en bespaar.  Opdracht plaatsen

 


Perscontainer nodig? Via onze bedrijvengids vindt u alle afvalinzamelaars voor perscontainers

Op zoek naar perscontainer opdrachten? Op onze veiling vindt u alle opdrachten voor perscontainers

Om Afvalplaza optimaal te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Door de website te gebruiken ga je akkoord met ons cookiebeleid. Sluiten