Gesloten afzetcontainer.
Home > Afvalcontainer > Afzetcontainer > Gesloten afzetcontainer

Gesloten afzetcontainer.

Gesloten afzetcontainers zijn er in diverse soorten en maten. De meest voorkomende type gesloten afzetcontainers zijn haakarmcontainers en portaalcontainers. Gesloten haakarmcontainers zijn er vanaf 18m3 tot 30m3. Gesloten portaalcontainers zijn vanaf 10m3 tot 30m3.

Plaats nu en bespaar

Plaats opdracht afzetcontainer

Gesloten afzetcontainer afval

Afval zoals bouw- en sloopafval, puin, dakafval, houtafval, groenafval, bedrijfsafval, papier/karton en kunststof worden veelal via een afzetcontainer ingezameld. Een goede keuze voor een afzetcontainer is afhankelijk van de hoeveelheid afval die vrijkomt, het soort afval, mogelijke overlast voor de omgeving, veiligheid en de bereikbaarheid van de afzetcontainer.

Door uw afval op een goede en efficiënte manier te scheiden en gebruik te maken van meerdere containers, kunt u besparen op zowel het milieu als op uw afvalkosten.

Restafval is de duurste afvalstroom, door goed te scheiden zorgt u dat er zo min mogelijk in de container terecht komt.

Gesloten afzetcontainer huren

Gesloten afzetcontainers worden voor diverse doeleinde gebruikt. Bijvoorbeeld in de bouw of bij sloopwerkzaamheden om te voorkomen dat vandalen afval uit de container halen. Voor grote schalige afvoer van vertrouwelijk papier wat in een afvalcontainers moet die afgesloten kunnen worden.

Maar ook bijvoorbeeld op campings en recreatieparken staan gesloten afvalcontainers, die dicht moeten kunnen voor stank en ongedierte.

Een gesloten afvalcontainer is dus voor diverse afvalstromen en voor diverse doeleinde inzetbaar. 

Voordelen van een gesloten afzetcontainer

  • Meerdere aanhangwagens
  • Afsluitbaar
  • Geschikt voor vrijwel alle afvalstromen
  • Minder stank en ongedierte
  • Snel en veilig werken
  • Makkelijker afvalscheiden

Rolcontainer

Besparen afzetcontainer afvalkosten

Door het afval te scheiden kunt u al direct besparen op uw afvalkosten. Restafval is de duurste afvalstroom, door deze afvalcontainer zo klein mogelijk te houden gaat u besparen. Sommige andere gescheiden afvalstromen kunnen juist geld opleveren.

Verder dient u altijd er voor te zorgen dat de container goed is gevuld, onnodig de afvalcontainer laten ledigen is slecht voor het milieu en ook voor uw portemonnee.

Door periodiek opnieuw te gaan shoppen via Afvalplaza.nl, kunt u ook direct besparen op uw afvalkosten.

Plaats nu en bespaar

Plaats opdracht afzetcontainer
Om Afvalplaza optimaal te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Door de website te gebruiken ga je akkoord met ons cookiebeleid. Sluiten