Afval per branche.
Home > Afval per branche

Afval per branche.

Elke branche kent ieder specifieke afvalproblemen, die bestaan uit specifieke afvalstromen en logistieke oplossingen. Onderstaand hebben we de meest voorkomende branches uitgewerkt. Per branche geven we aan welke afvalstromen er vrij komen en welke afval oplossingen hiervoor mogelijk zijn.

Plaats nu en bespaar

Plaats opdracht

Besparen op uw afvalkosten?

Besparen op uw afvalkosten begint bij het goed scheiden van uw afvalstromen. U bent dit niet alleen verplicht vanuit de overheid maar het is ook goed voor uw portemonnee. 

U dient te streven naar het zo min mogelijk produceren van restafval, dit is namelijk de duurste afvalstroom. Naast het goed scheiden loont het ook om uw afvalcontract te herzien en opnieuw te gaan shoppen bij diverse afvalinzamelaars. Alleen al het herzien van uw contract kan 20 tot 30 procent schelen in uw afvalkosten. 

Deze en meer tips over hoe te besparen op uw afvalkosten vindt u hier.

garage afval
 

Automotive

Als garage heeft u met veel diverse afvalstromen te maken. Van gevaarlijk afval tot papier/karton, afvalstromen die gescheiden moeten worden.

Meer info

bouwafval
 

Bouw

In de bouwnijverheid komen stromen als bouw- en sloop, hout en puin veelvuldig voor. Hiervoor zijn diverse containertypes beschikbaar.

Meer info


winkel afval
 

Detailhandel

Binnen uw winkel komen veelal verpakkingsmaterialen als papier/karton, folie en EPS vrij. Deze afvalstromen kunnen makkelijk worden gescheiden.

Meer info

horeca afval
 

Horeca

Als horeca bedrijf heeft u met branche specifieke afvalstromen te maken, zoals frituurvet, keukenafval (swill), koffiedrab en sinaasappelschillen.

Meer info


logistiek afval
 

Logistiek

Als logistiek bedrijf heeft u dagelijks te maken met grote hoeveelheden aan papier/karton, folie en hout. Hier zijn diverse logistieke oplossingen voor.

Meer info

kantoor afval
 

Zakelijke dienstverlening

Uw kantoor schoon en op een kosten efficiente manier? Hiervoor zijn diverse oplossingen die zowel goed zijn voor het milieu als voor uw portemonnee.

Meer info

Plaats nu en bespaar

Plaats opdracht
Om Afvalplaza optimaal te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Door de website te gebruiken ga je akkoord met ons cookiebeleid. Sluiten