Afzetcontainer.
Home > Afvalcontainer > Afzetcontainer

Afzetcontainer.

Afzetcontainerinzameling geschiedt via afzetcontainers vanaf 2,5m3 tot vaak 40m3. Er zijn verschillende type afzetcontainers, zoals perscontainer, gesloten containers en opencontainers. Veelal worden afvalstromen zoals bouw- en sloopafval, puin, dakafval, houtafval, groenafval, bedrijfsafval, papier/karton en kunststof via een afzetcontainer ingezameld.

Plaats nu en bespaar

Plaats opdracht afzetcontainer

Afzetcontainer afval

Afval zoals bouw- en sloopafval, puin, dakafval, houtafval, groenafval, bedrijfsafval, papier/karton en kunststof worden veelal via een afzetcontainer ingezameld. Een goede keuze voor een afzetcontainer is afhankelijk van de hoeveelheid afval die vrijkomt, het soort afval, mogelijke overlast voor de omgeving, veiligheid en de bereikbaarheid van de afzetcontainer.

Door uw afval op een goede en efficiënte manier te scheiden en gebruik te maken van meerdere containers, kunt u besparen op zowel het milieu als op uw afvalkosten.

Restafval is de duurste afvalstroom, door goed te scheiden zorgt u dat er zo min mogelijk in de container terecht komt.

Afzetcontainer huren

Afzetcontainers zijn geschikt wanneer er periodiek of eenmalig een grote hoeveelheid afval vrijkomt. Deze containers zijn op afroep en worden verkocht op basis van all-in of op basis van transport, verwerking en huur.

 

 

 

 

Voordelen van een afzetcontainer

  • Meerdere aanhangwagens
  • Open en gesloten beschikbaar
  • Geschikt voor vrijwel alle afvalstromen
  • Diverse inhoudsmaten
  • Snel en veilig werken
  • Makkelijker afvalscheiden

Afzetcontainer

Besparen afzetcontainer afvalkosten

Met een afzetcontainer moet u op een aantal zaken letten om uw afvalkosten zo laag mogelijk te houden. Zoals eerder aangegeven is het scheiden van afval zeer belangrijk, de restafval stroom dient zo klein mogelijk te zijn.

Restafval is de de duurste afvalstroom, sommige andere afvalstromen kunnen soms zelf geld opleveren. Verder dient u altijd er voor te zorgen dat de container goed is gevuld.

Ga nooit een contract aan, voor een vaste open afzetcontainer, langer dan twee jaar en vergelijk iedere keer weer de prijzen van de verschillende afvalinzamelaars op Afvalplaza.nl.

Plaats nu en bespaar

Plaats opdracht afzetcontainer
Om Afvalplaza optimaal te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Door de website te gebruiken ga je akkoord met ons cookiebeleid. Sluiten