Hoe werkt Afvalplaza.
Home > Hoe werkt Afvalplaza

Hoe werkt Afvalplaza.

 

 

Hoe werkt Afvalplaza voor de opdrachtgever?

Loopt uw contract met uw huidige afvaldienstverlener af? Heeft u een tijdelijke afvalcontainer nodig? Gaat u een nieuwe bedrijf beginnen en zoekt u nog een afvaldienstverlener? Zoekt u een recyclingbedrijf waar u uw afval naar toe kunt brengen?

Voor deze en nog veel meer andere redenen kunt u terecht bij Afvalplaza. Plaats nu GRATIS uw opdracht in vier stappen.

 

Service tegen een mooie prijs in vier stappen

Stap 1: Plaats gratis een opdracht

Plaats GRATIS, geheel vrijblijvend en anoniem een opdracht. Zorg dat uw informatie compleet is, zodat de bieder een goed bod kan doen.

Stap 2: Bieders bieden op uw opdracht

Op de door u geplaatste opdracht kunnen verschillende afvaldienstverleners een bod uitbrengen. U ontvangt hiervan een bericht. Ook kan een bieder u een privébericht sturen wanneer deze meer informatie nodig heeft om een goed bod te kunnen doen.

Stap 3: Vergelijk en kies uw afvaldienstverlener

Vergelijk de bieders. Maak uw keuze op basis van de biedingen en referenties voor de juiste prijs-kwaliteit verhouding. Kies wat het beste bij uw opdracht past.

Stap 4: Geef een referentie

Beoordeel de bieder op basis van de geleverde dienstverlening. Hiermee helpt u zowel de bieder als toekomstige opdrachtgevers.

 


Hoe werkt Afvalplaza voor de bieder?

Snel tot een deal komen? Ontvang opdrachten die binnen uw gekozen werkgebied vallen en plaats een bod. Opdrachtgevers kunnen een referentie plaatsen over de geleverde dienstverlening, dit geeft andere opdrachtgevers een beeld over de geleverde service.

 


Goede en snelle deals in vier stappen

Stap 1: Maak een account aan

Kies uit een van de abonnementen en maak een account aan. Zorg dat uw informatie compleet is, zodat de opdrachtgever goed weet wie u bent.

Stap 2: Reageer op opdrachten

Zoek naar interessante opdrachten binnen uw werkgebied. Reageer op deze opdrachten via het plaatsen van een bod of stuur een privébericht wanneer u meer informatie nodig heeft om tot een goed bod te komen. De opdrachtgever blijft anoniem tot de deal gesloten is.

Stap 3: Win de opdracht

Wanneer de opdrachtgever uw bod accepteert dan ontvangt u de contactgegevens van de opdrachtgever. U kunt dan contact opnemen met de opdrachtgever om de opdracht compleet te maken en uit te voeren.

Stap 4: Vraag om een referentie

Vraag aan de opdrachtgever om u te beoordelen. Hiermee kunt u de kwaliteit van uw geleverde diensten aantonen en volgende opdrachten sneller scoren.

Om Afvalplaza optimaal te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Door de website te gebruiken ga je akkoord met ons cookiebeleid. Sluiten