Magazijncontainer.
Home > Afvalcontainer > Afzetcontainer > Magazijncontainer

Magazijncontainer.

Magazijncontainers hebben een inhoud van 30m3. Deze containers zijn eigenlijk zeecontainers, maar dan kunnen deze container makkelijk worden weggezet zonder een kraan nodig te hebben.

Plaats nu en bespaar

Plaats opdracht afzetcontainer

Magazijncontainer afval

Magazijncontainers worden vaak gebruikt voor de inzameling van papier en karton en andere afvalstromen waarvan men liever niet wil dat ze nat worden, om zo o.a. de kwaliteit en het gewicht te kunnen waarborgen.

Magazijncontainer huren

Magazijncontainers worden gebruikt voor grote hoeveelheden en kunnen langer blijven staan, omdat de afvalstromen niet nat worden.

Een magazijncontainer is ideaal als u daar de ruimte voor hebt. U kunt de container dan rustig laden met vaak afvalstromen, die zelfs nog geld opleveren, zoals papier en karton.

Voordelen van een magazijncontainer

  • Grote hoeveelheid
  • Makkelijk en snel te laden
  • Lading kan niet wegwaaien
  • Droog
  • Snel en veilig werken
  • Makkelijker afvalscheiden

Rolcontainer

Besparen magazijncontainer afvalkosten

Door het afval te scheiden kunt u al direct besparen op uw afvalkosten. Restafval is de duurste afvalstroom, door deze afvalcontainer zo klein mogelijk te houden gaat u besparen. Sommige andere gescheiden afvalstromen kunnen juist geld opleveren.

Verder dient u altijd er voor te zorgen dat de container goed is gevuld, onnodig de afvalcontainer laten ledigen is slecht voor het milieu en ook voor uw portemonnee.

Door periodiek opnieuw te gaan shoppen via Afvalplaza.nl, kunt u ook direct besparen op uw afvalkosten.

Plaats nu en bespaar

Plaats opdracht afzetcontainer

Afvalstromen voor magazijncontainers

Om Afvalplaza optimaal te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Door de website te gebruiken ga je akkoord met ons cookiebeleid. Sluiten