Disclaimer.
Home > Disclaimer

Disclaimer.

Afvalplaza besteedt de grootst mogelijke zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van de gegevens op haar website. Onjuistheden en onvolledigheden kunnen echter voorkomen. Afvalplaza is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuistheden of onvolledigheden in de aangeboden informatie, noch voor schade die het gevolg is van problemen veroorzaakt door, of inherent aan het verspreiden van informatie via het internet, zoals storingen of onderbrekingen van of fouten of vertraging in het verstrekken van informatie of diensten door Afvalplaza of door u aan Afvalplaza middels een website van Afvalplaza of anderszins langs elektronische weg.

Tevens aanvaardt Afvalplaza geen aansprakelijkheid voor eventuele schade die geleden wordt als gevolg van het gebruik van gegevens, adviezen of ideeën verstrekt door of namens Afvalplaza via deze website. Afvalplaza aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van door derden op deze website geplaatste content of de inhoud van websites waarnaar of waarvan met een hyperlink of anderszins wordt verwezen.

Om Afvalplaza optimaal te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Door de website te gebruiken ga je akkoord met ons cookiebeleid. Sluiten