Open afzetcontainer.
Home > Afvalcontainer > Afzetcontainer > Open afzetcontainer

Open afzetcontainer.

Open afzetcontainers zijn er in diverse soorten en maten. De meest voorkomende type open afzetcontainers zijn haakarmcontainers en portaalcontainers. Haakarmcontainer zijn er vanaf 7m3 tot 50m3 containers. Portaalcontainer zijn er vanaf 2,5m3 tot 20m3.

Plaats nu en bespaar

Plaats opdracht afzetcontainer

Open afzetcontainer afval

Afval zoals bouw- en sloopafval, puin, dakafval, houtafval en groenafval, worden veelal via een open afzetcontainer ingezameld. Een goede keuze voor een open afzetcontainer is afhankelijk van de hoeveelheid afval die vrijkomt, het soort afval, mogelijke overlast voor de omgeving, veiligheid en de bereikbaarheid van de afzetcontainer.

Door uw afval op een goede en efficiënte manier te scheiden en gebruik te maken van meerdere containers, kunt u besparen op zowel het milieu als op uw afvalkosten.

Restafval is de duurste afvalstroom, door goed te scheiden zorgt u dat er zo min mogelijk in de container terecht komt.

Open afzetcontainer huren

Open portaalcontainer worden veel gebruikt in de maten 2,5 tot 10m3 bij bouw, sloop en tuinklussen, omdat men voor het plaatsen van een portaalcontainer minder ruimte nodig heeft als voor een haarkarmcontainer.

Haakarmcontainers, ook wel afzetcontainers genoemd, worden meer ingezet als bulkcontainers. Deze containers ziet u meer bij grote productiebedrijven vanaf 20m3 tot 40m3.

 

 

 

 

Voordelen van een open afzetcontainer

  • Meerdere aanhangwagens
  • Makkelijk en snel te laden
  • Geschikt voor vrijwel alle afvalstromen
  • Diverse inhoudsmaten
  • Snel en veilig werken
  • Makkelijker afvalscheiden

Afzetcontainer

Besparen afzetcontainer afvalkosten

Met een open afzetcontainer moet u op een aantal zaken letten om uw afvalkosten zo laag mogelijk te houden. Zoals eerder aangegeven is het scheiden van afval zeer belangrijk, de restafval stroom dient zo klein mogelijk te zijn.

Restafval is de de duurste afvalstroom, sommige andere afvalstromen kunnen soms zelf geld opleveren. Verder dient u altijd er voor te zorgen dat de container goed is gevuld.

Ga nooit een contract aan, voor een vaste open afzetcontainer, langer dan twee jaar en vergelijk iedere keer weer de prijzen van de verschillende afvalinzamelaars op Afvalplaza.nl.

Plaats nu en bespaar

Plaats opdracht afzetcontainer
Om Afvalplaza optimaal te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Door de website te gebruiken ga je akkoord met ons cookiebeleid. Sluiten