Afvalcontainer.
Home > Afvalcontainer

Afvalcontainer.

Via een afvalcontainer wordt het afval ingezameld. Er zijn diverse type afvalcontainers, zoals afzetcontainers, rolcontainers, depotcontainers en ondergrondse containers. Verder zijn er ook andere afvalinzamelmiddelen, zoals bijvoorbeeld vaten, IBC containers, palletboxen en stapelbakken. De keuze van de afvalcontainer is afhankelijk van het soort afval, de hoeveelheid afval en de ruimte voor een afvalcontainer. 

Plaats nu en bespaar

Plaats opdracht afvalcontainer

Afvalcontainer afval

Voor elk soort afval is er wel een afvalcontainer en/of inzamelmiddel aanwezig. Het type afvalcontainer afval is belangrijk voor de keuze van de afvalcontainer.

Afvalstromen als puin, bouw- en sloop en houtafval worden met een afzetcontainer ingezameld. Afvalstromen als restafval, papier-afval en glas worden veelal via een rolcontainer ingezameld.

Door afvalcontainer afval via de juiste afvalcontainer in te zamelen kunt u besparen op zowel het milieu als op uw afvalkosten.

Afvalcontainer huren

Een afvalcontainer huren wordt het meest gedaan op basis van een abonnement of op afroep. De kosten voor het huren van een afvalcontainer is afhankelijk van het soort afval, de hoeveelheid afval en de ruimte voor een afvalcontainer.

Een afvalcontainer huren, zoals een rolcontainer of ondergrondse afvalcontainer, is meestal op basis van een abonnement.

De grotere afvalcontainer zoals een afzetcontainer is meestal op basis van de verwerking van het afval, het transport en de huur. Voor bouwbedrijven wordt er ook wel een all-in tarief afgesproken.

Rolcontainer

Besparen afvalcontainer afvalkosten

Door het afval te scheiden kunt u al direct besparen op uw afvalkosten. Restafval is de duurste afvalstroom, door deze afvalcontainer zo klein mogelijk te houden gaat u besparen. Sommige andere gescheiden afvalstromen kunnen juist geld opleveren.

Verder dient u altijd er voor te zorgen dat de container goed is gevuld, onnodig de afvalcontainer laten ledigen is slecht voor het milieu en ook voor uw portemonnee.

Door periodiek opnieuw te gaan shoppen via Afvalplaza.nl, kunt u ook direct besparen op uw afvalkosten.

Plaats nu en bespaar

Plaats opdracht afvalcontainer
Om Afvalplaza optimaal te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Door de website te gebruiken ga je akkoord met ons cookiebeleid. Sluiten