Rolcontainer.
Home > Afvalcontainer > Rolcontainer

Rolcontainer.

De rolcontainer is de meest voorkomende container die wordt gehuurd voor afval. Een rolcontainer is simpel te verrijden en is daarom erg makkelijk voor MKB bedrijven, waarbij de container binnen of achter het hek moet staan. Rolcontainer inzameling geschiedt via rolcontainers vanaf 120 liter tot een maximum van 5000 liter en zijn te verkrijgen in verschillende type van staal of kunststof.

Plaats nu en bespaar

Plaats opdracht rolcontainer

Rolcontainer afval

Afval zoals restafval, papier/karton en glas worden veelal via een rolcontainer ingezameld. Het type rolcontainer afval is een belangrijke factor bij het kiezen van de ledigingsfrequentie. Afval dat sneller gaat stinken, zoals bijvoorbeeld restafval of swill, laat men sneller ophalen dan afvalstromen als glas en papier/karton.

Door uw rolcontainer afval op een goede en efficiënte manier te scheiden en gebruik te maken van meerdere containers, kunt u besparen op zowel het milieu als op uw afvalkosten.

Restafval is de duurste afvalstroom, door goed te scheiden zorgt u dat er zo min mogelijk in deze restafvalcontainer terecht komt.

Rolcontainer huren

Een rolcontainer huren wordt het meest gedaan op basis van een abonnement of op afroep. De kosten voor een rolcontainer abonnement zijn afhankelijk van het soort afval, de inhoud van de container en de ledigingsfrequentie.

Wanneer er wordt gekozen voor afroep, zullen de kosten bestaan uit huur en een ledigingsprijs per lediging, afhankelijk van het soort afval. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om zelf een rolcontainer te kopen, u heeft dan geen huurkosten en u betaalt alleen een ledigingsprijs.

Bij het kopen van een eigen container bent u ook minder afhankelijk van de afvalinzamelaar en kunt u sneller overstappen.

Voordelen van een rolcontainer

  • Licht en makkelijk te verplaatsen
  • Kan binnen worden gezet
  • Makkelijk schoon te houden
  • Diverse inhoudsmaten
  • Verkrijgbaar in kunststof en staal
  • Makkelijker afvalscheiden

Rolcontainer

Besparen rolcontainer afvalkosten

Met een rolcontainer moet u op een aantal zaken letten om uw afvalkosten zo laag mogelijk te houden. Zoals eerder aangegeven is het scheiden van afval zeer belangrijk, de restafval stroom dient zo klein mogelijk te zijn.

Restafval is de de duurste afvalstroom, sommige andere afvalstromen kunnen soms zelf geld opleveren. Verder dient u altijd er voor te zorgen dat de container goed is gevuld. Zorg dat de ledigingsfrequentie precies aansluit aan uw behoefte, laat geen half lege rolcontainer ledigen.

Ga nooit een rolcontainer contract aan langer dan twee jaar en vergelijk iedere keer weer de prijzen van de verschillende afvalinzamelaars op Afvalplaza.nl.

Plaats nu en bespaar

Plaats opdracht rolcontainer
Om Afvalplaza optimaal te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Door de website te gebruiken ga je akkoord met ons cookiebeleid. Sluiten