Gaascontainer.
Home > Afvalcontainer > Rolcontainer > Gaascontainer

Gaascontainer.

De gaascontainer is makkelijk om snel en direct afval in te kunnen gooien en is makkelijk wanneer er grotere stukken papier en karton of kunststoffen als afval vrijkomen.

Plaats nu en bespaar

Plaats opdracht rolcontainer

Gaascontainer afval

De gaascontainer is de ideale rolcontainer voor schone afvalstromen, zoals papier en karton, kunststoffen en folie. Het afval is makkelijk in de container te werpen, zodat de container efficient gevuld kan worden.

Door de schone afvalstromen papier en karton, kunststoffen en folie te scheiden, bespaart u op zowel het milieu als op uw afvalkosten.

Restafval is de duurste afvalstroom, door goed te scheiden zorgt u dat er zo min mogelijk in deze restafvalcontainer terecht komt.

Gaascontainer huren

De gaascontainer neemt een beperkte plek bezet en is makkelijk te verplaatsen. Naarmate de container inhoud groter wordt, neemt natuurlijk de flexibiliteit af van deze afvalcontainer.

De 1700 liter gaascontainer krijg je nog door een normale deur opening. Alle containermaten daarboven niet meer.

 

 

Voordelen van een Gaascontainer

  • Licht en makkelijk te verplaatsen
  • Kan binnen worden gezet
  • Makkelijk schoon te houden
  • Ideaal voor schone afvalstromen
  • Neemt beperkte plek bezet
  • Makkelijker afvalscheiden

Rolcontainer

Besparen gaascontainer afvalkosten

Met een rolcontainer moet u op een aantal zaken letten om uw afvalkosten zo laag mogelijk te houden. Zoals eerder aangegeven is het scheiden van afval zeer belangrijk, de restafval stroom dient zo klein mogelijk te zijn.

Restafval is de de duurste afvalstroom, sommige andere afvalstromen kunnen soms zelf geld opleveren.

Verder dient u altijd er voor te zorgen dat de container goed is gevuld. Zorg dat de ledigingsfrequentie precies aansluit aan uw behoefte, laat geen half lege rolcontainer ledigen.

Ga nooit een rolcontainer contract aan langer dan twee jaar en vergelijk iedere keer weer de prijzen van de verschillende afvalinzamelaars op Afvalplaza.nl.

Plaats nu en bespaar

Plaats opdracht rolcontainer

Afvalstromen voor gaascontainers

Om Afvalplaza optimaal te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Door de website te gebruiken ga je akkoord met ons cookiebeleid. Sluiten