Vierwielcontainer.
Home > Afvalcontainer > Rolcontainer > Vierwielcontainer

Vierwielcontainer.

De vierwielcontainers zijn er diverse inhoudsmaten, vanaf 500 liter t/m 5000 liter. De rolcontainer is een veel gebruikte rolcontainer door bedrijven en instellingen en is dan ook wel bekend in het straatbeeld.

Plaats nu en bespaar

Plaats opdracht rolcontainer

Vierwielcontainer afval

Afval zoals restafval, papier/karton en kunststof worden veelal via een rolcontainer met vier wielen ingezameld. De inhoud van de rolcontainer is afhankelijk bij het kiezen van de ledigingsfrequentie. Afval dat sneller gaat stinken, zoals bijvoorbeeld restafval, wil je sneller laten ophalen dan de afvalstromen papier/karton en kunststof.

Door uw rolcontainer afval op een goede en efficiënte manier te scheiden en gebruik te maken van meerdere containers, kunt u besparen op zowel het milieu als op uw afvalkosten.

Restafval is de duurste afvalstroom, door goed te scheiden zorgt u dat er zo min mogelijk in deze restafvalcontainer terecht komt.

Vierwielcontainer huren

Een rolcontainer neemt een beperkte plek bezet en is makkelijk te verplaatsen. Naarmate de container inhoud groter wordt, neemt natuurlijk de flexibiliteit af van deze afvalcontainer.

Een 500 en 600 liter rolcontainer krijg je nog door een normale deur opening. Alle containermaten daarboven niet meer.

 

 

Voordelen van een vierwielcontainer

  • Licht en makkelijk te verplaatsen
  • Kan binnen worden gezet
  • Makkelijk schoon te houden
  • Diverse inhoudsmaten
  • Verkrijgbaar in kunststof en staal
  • Neemt beperkte plek bezet

Rolcontainer

Besparen vierwielcontainer afvalkosten

Met een rolcontainer moet u op een aantal zaken letten om uw afvalkosten zo laag mogelijk te houden. Zoals eerder aangegeven is het scheiden van afval zeer belangrijk, de restafval stroom dient zo klein mogelijk te zijn.

Restafval is de de duurste afvalstroom, sommige andere afvalstromen kunnen soms zelf geld opleveren.

Verder dient u altijd er voor te zorgen dat de container goed is gevuld. Zorg dat de ledigingsfrequentie precies aansluit aan uw behoefte, laat geen half lege rolcontainer ledigen.

Ga nooit een rolcontainer contract aan langer dan twee jaar en vergelijk iedere keer weer de prijzen van de verschillende afvalinzamelaars op Afvalplaza.nl.

Plaats nu en bespaar

Plaats opdracht rolcontainer

Type rolcontainers

Afvalstromen voor vierwielcontainers

Om Afvalplaza optimaal te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Door de website te gebruiken ga je akkoord met ons cookiebeleid. Sluiten