Tweewielcontainer.
Home > Afvalcontainer > Rolcontainer > Tweewielcontainer

Tweewielcontainer.

De tweewielcontainers zijn te krijgen in de inhoudsmaten 120 liter t/m 360 liter. Deze rolcontainer wordt het meest gebruik voor de inzameling van huishoudelijk afval door gemeenten. Maar ook bedrijven en instellingen maken gebruik van de tweewielcontainers, dat is vooral afhankelijk van de afvalstromen die vrijkomen en natuurlijk de hoeveelheid.

Plaats nu en bespaar

Plaats opdracht rolcontainer

Tweewielcontainer afval

Afval zoals restafval, papier/karton en kunststof worden veelal via een rolcontainer met vierwielen ingezameld. De inhoud van de rolcontainer is afhankelijk bij het kiezen van de ledigingsfrequentie. Afval dat sneller gaat stinken, zoals bijvoorbeeld restafval, wil je sneller laten ophalen dan afvalstromen papier/karton en kunststof.

Door uw rolcontainer afval op een goede en efficiënte manier te scheiden en gebruik te maken van meerdere containers, kunt u besparen op zowel het milieu als op uw afvalkosten.

Restafval is de duurste afvalstroom, door goed te scheiden zorgt u dat er zo min mogelijk in deze restafvalcontainer terecht komt.

Tweewielcontainer huren

Een rolcontainer neemt een beperkte plek bezet en is makkelijk te verplaatsen. Naarmate de container inhoud groter wordt, neemt natuurlijk de flexibiliteit af van deze afvalcontainer.

Een 500 en 600 liter rolcontainer krijg je nog door een normale deur opening. Alle containermaten daarboven niet meer.

 

 

Voordelen van een Tweewielcontainer

  • Licht en makkelijk te verplaatsen
  • Kan binnen worden gezet
  • Makkelijk schoon te houden
  • Diverse inhoudsmaten
  • Neemt beperkte plek bezet
  • Makkelijker afvalscheiden

Rolcontainer

Besparen tweewielcontainer afvalkosten

Met een rolcontainer moet u op een aantal zaken letten om uw afvalkosten zo laag mogelijk te houden. Zoals eerder aangegeven is het scheiden van afval zeer belangrijk, de restafval stroom dient zo klein mogelijk te zijn.

Restafval is de de duurste afvalstroom, sommige andere afvalstromen kunnen soms zelf geld opleveren.

Verder dient u altijd er voor te zorgen dat de container goed is gevuld. Zorg dat de ledigingsfrequentie precies aansluit aan uw behoefte, laat geen half lege rolcontainer ledigen.

Ga nooit een rolcontainer contract aan langer dan twee jaar en vergelijk iedere keer weer de prijzen van de verschillende afvalinzamelaars op Afvalplaza.nl.

Plaats nu en bespaar

Plaats opdracht rolcontainer

Type rolcontainers

Afvalstromen voor tweewielcontainers

Om Afvalplaza optimaal te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Door de website te gebruiken ga je akkoord met ons cookiebeleid. Sluiten