Winkel afval.
Home > Afval per branche > Winkel afval

Winkel afval.

Het afval bij winkels en kleine bedrijven bestaat vaak uit afvalstromen als papier/karton, folie en restafval. Afhankelijk van de dienstverlening kunnen hier nog één of twee stromen bij komen. Problemen die vaak bij winkels en kleine bedrijven spelen zijn bijvoorbeeld plaatsgebrek en regelgeving vanuit de gemeenten over de manier van aanbieden van het afval. Dit zijn allemaal zaken die meegenomen moeten worden in de keuze van de juiste dienstverlening.

Plaats nu en bespaar

Plaats opdracht

Besparen op uw afvalkosten?

Besparen op uw afvalkosten begint bij het goed scheiden van uw afvalstromen. U bent dit niet alleen verplicht vanuit de overheid maar het is ook goed voor uw portemonnee. 

U dient te streven naar het zo min mogelijk produceren van restafval, dit is namelijk de duurste afvalstroom. Naast het goed scheiden loont het ook om uw afvalcontract te herzien en opnieuw te gaan shoppen bij diverse afvalinzamelaars. Alleen al het herzien van uw contract kan 20 tot 30 procent schelen in uw afvalkosten. 

Deze en meer tips over hoe te besparen op uw afvalkosten vindt u hier.

Inzamelmogelijkheden

Om Afvalplaza optimaal te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Door de website te gebruiken ga je akkoord met ons cookiebeleid. Sluiten