Horeca afval.
Home > Afval per branche > Horeca afval

Horeca afval.

Het afval bij horecabedrijven, zoals o.a. restaurant, cafés, snackbars en hotels, bestaat uit afvalstromen als papier/karton, glas, swill, frituurvet en restafval. Horeca in de binnensteden hebben vaak zal te kampen met plaatsgebrek en regelgeving vanuit gemeenten. Maar ook het aanzicht van het terrein of pand moet netjes zijn, niet dat de klanten tegen afvalcontainers aankijken. Dit zijn allemaal zaken die meegenomen moeten worden in de keuze van de juiste dienstverlening.

Besparen op uw afvalkosten

Besparen op uw afvalkosten begint bij het goed scheiden van uw afvalstromen. U bent dit niet alleen verplicht vanuit de overheid maar het is ook goed voor uw portemonnee. 

U dient te streven naar het zo min mogelijk produceren van restafval, dit is namelijk de duurste afvalstroom. Naast het goed scheiden loont het ook om uw afvalcontract te herzien en opnieuw te gaan shoppen bij de diverse afvalinzamelaars. Alleen al het herzien van uw contract kan 20 tot 30 procent schelen in uw afvalkosten.

Deze en meer tips over hoe te besparen op uw afvalkosten vindt u hier.

Afvalstromen binnen de horeca branche

 

Inzamelmogelijkheden voor de horeca

Plaats nu direct een opdracht voor het inzamelen van uw afval en bespaar. Opdracht plaatsen

 


 

Om Afvalplaza optimaal te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Door de website te gebruiken ga je akkoord met ons cookiebeleid. Sluiten