Zoeken en bieden.1 items gevonden

Opdracht details en bieden.


Is dit een interessante opdracht om op te bieden? Met een Mijn Afvalplaza account kunt u direct bieden op deze opdracht.

Heeft u nog geen Mijn Afvalplaza account als geinteresseerde bieder? Meldt u dan nu snel aan via Inschrijven Bieder en kies uit één van onze abonnementen.  

30 m3 - Bouw- en Sloopafval

Categorie
Afzetcontainer inzameling
Afvalstroom
Bouw- en Sloopafval
Container
Open afzetcontainer
Inhoud
30 m3
Frequentie
Afroep
Uitvoerdatum
30.09.2016
Aantal
1
Bieding
All-in

Omschrijving:
Wij hebben een oude kleuterschool gekocht met daarop zo'n 435 m2 dakbedekking met dakgrind. Nu gaat dit dak vervangen worden door EPDM, dus het dakgrind hebben we voor het dak niet meer nodig. Wel moet er rondom het pand drainage aangelegd worden door rondom het pand een geul te graven en te vullen met een drainage pijp en grind. Hiervoor willen we graag het dakgrind gebruiken. Hiervoor moet het grind natuurlijk eerst gereinigd worden. Volgens mijn dakdekker ligt er ongeveer 5cm grind op het dak, dat maakt dit in totaal zo'n 435x.05 = 22m3 grind. Kunt u mij vertellen wat hier de kosten van zijn? Is het eventueel mogelijk om dit grind op te slaan en later terug te leveren? (Dit hoeft niet perse hetzelfde grind te zijn) Dit i.v.m. het feit dat het dak eerder gedaan wordt dan de muurisolatie en daarmee de drainage geul.

opdracht nummer: 26
Reacties
0
Datum plaatsing
08.07.2016
Plaats
Margraten

Deze opdracht is gesloten.


Bieden


* Velden zijn verplicht

Plaats een privé bericht.


* Velden zijn verplicht

Om Afvalplaza optimaal te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Door de website te gebruiken ga je akkoord met ons cookiebeleid. Sluiten