Depotcontainer.
Home > Afvalcontainer > Depotcontainer

Depotcontainer.

Depotcontainerinzameling geschiedt via depotcontainer vanaf 400 liter tot een maximum van 5000 liter. Afvalstromen zoals o.a. papier/karton, glas, kleding, elektronica en kunststof worden via een depotcontainer ingezameld.

Plaats nu en bespaar

Plaats opdracht depotcontainer

Gaascontainer afval

De depotcontainer is de ideaal voor de wat schonere afvalstromen, zoals papier en karton, kunststoffen, elektronica en glas.

Door de schone afvalstromen, zoals papier en karton, kunststoffen en glas te scheiden, bespaart u op zowel het milieu als op uw afvalkosten.

Restafval is de duurste afvalstroom, door goed te scheiden zorgt u dat er zo min mogelijk in deze restafvalcontainer terecht komt.

Depotcontainer huren

Een depotcontainer neemt redelijk veel plek in beslag en moet goed toegankelijk voor het ledigen van de container.

Het voordeel is dat een grote container betreft, waardoor er veel afval in kan en je minder transport kosten hebt. 

 

 

Voordelen van een depotcontainer

  • Groot volume
  • Minder transportkosten
  • Ideaal voor schone afvalstromen
  • Makkelijker afvalscheiden

Rolcontainer

Besparen depotcontainer afvalkosten

Met depotcontainer moet u op een aantal zaken letten om uw afvalkosten zo laag mogelijk te houden. Zoals eerder aangegeven is het scheiden van afval zeer belangrijk, de restafval stroom dient zo klein mogelijk te zijn.

Restafval is de de duurste afvalstroom, sommige andere afvalstromen kunnen soms zelf geld opleveren.

Verder dient u altijd er voor te zorgen dat de container goed is gevuld. Zorg dat de ledigingsfrequentie precies aansluit aan uw behoefte, laat geen half lege depotcontainer ledigen.

Ga nooit een depotcontainer contract aan langer dan twee jaar en vergelijk iedere keer weer de prijzen van de verschillende afvalinzamelaars op Afvalplaza.nl.

Plaats nu en bespaar

Plaats opdracht depotcontainer

Afvalstromen voor depotcontainers

Om Afvalplaza optimaal te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Door de website te gebruiken ga je akkoord met ons cookiebeleid. Sluiten